Storitve

Ustanovitev podjetja v Angliji
Nudimo hitro in enostavno ustanovitev podjetja s standardnim aktom o ustanovitvi. V primeru želje po ustanovitvenem aktu po meri, sodelujemo z odvetniško pisarno, specializirano za delo s podjetniki in mednarodnimi vlagatelji.
Najem registrskega naslova in posredovanje uradne pošte

Za ustanovitev podjetja v Angliji potrebujete registrski naslov, ki se nahaja v Angliji ali Walesu (ti dve državi Združenega Kraljestva imata skupni register podjetij). Lahko najamete naš naslov, ki ga lahko uporabljate tudi kot poslovni naslov, recimo za naslov, ki ga prijavite banki. Pošto skeniramo, ne prepošiljamo pa paketov ali neodprte pošte.

Smo registrirani ponudnik storitev za podjetja (Trust or Company Service Provider) in nas najdete na seznamu, ki ga davčna uprava (HMRC) v csv formatu ažurira na tem spletnem naslovu, pod poglavjem “Check if a business is registered” – kjer najdete tudi oznako, da smo registrirani tudi za opravljanje računovodskih storitev.

Računovodstvo

Računovodstvo uredimo v oblaku, tako da imate kadarkoli vpogled v svoje podatke.
Če ustanavljate podružnico v Angliji, lahko z nekaj treninga veliko knjigovodenja opravijo vaši obstoječi knjigovodje, medtem ko se lokalno pripravlja poročila in sestavlja letne izkaze za uradno objavo.

Infrastruktura
Za vas lahko vzpostavimo infrastrukturo, ki jo potrebujete za angleško podjetje. Recimo računovodski softver ali sistem za upravljanje odnosov s strankami (CRM). Lahko tudi spletno stran.

Ustanovitev podjetja v Angliji. Business in the Cloud. Five Valleys Rainbow Group Logo. Obiščite našo spletno stran Agile Accountants za dodatne informacije o tem, kako vam lahko pomagamo z vzpostavitvijo infrastrukture, da bosta vaša ustanovitev podjetja v Angliji ter nadaljnje poslovanje čimbolj tekoča in uspešna.

Share This